OVER VAN HERCK
ACTIVITEITEN

Van Herck Bvba is al meer dan 30 jaar een partner voor textiel voor de facilitaire en verplegingsdiensten van zorginstellingen en groothandels in de hele Benelux.

Van Herck staat voor betrokkenheid -probleemoplossend meedenken-, kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Beroepskleding

De hele staf van een zorginstelling kan door ons in de kleren gestoken worden : aangepaste outfits voor receptie, verplegend -, onderhouds - en keukenpersoneel. Niet langer stijve witte of blauwe uniformen, maar ook modieuze en frisse kleurtoetsen en casual kleding.

 

Verpleegkundige hulpmiddelen

Is de vergrijzing een probleem voor de overheid? Wij spelen in op speciale noden van patiënten en stemmen onze producten af op het gedrag, lichaamsbouw en maat van bewoners.

Daarbij denken we o.a. aan scheurbestendig beddengoed en kleding voor psychiatrie of mensen met een handicap.

Ook aangepast textiel, dat comfortabel is voor de bewoners en een handig hulpmiddel voor het verzorgend personeel, maakt deel uit van dit gamma. We denken o.a. aan body’s, slaapzakken, pyjama’s, verpleegdekens, bedhekbeschermers,..

 

Brandvertragend bedlinnen

Tot het assortiment van Van Herck bvba behoort ook brandvertragend beddengoed  Anne-lore® zoals hoeslakens, slopen en dekbedden zonder hoes. Alles is wasbaar bij hoge temperaturen, blijvend brandvertragend, anti -allergisch en krimp -en strijkvrij. Sterk en vlot wasbaar ... Een must!